Kontaktirajte nas

Eneos olja - brez meja, brez kompromisov, popolna zmogljivost

ENEOS je blagovna znamka izdelkov podjetja JX Nippon Oil & Energy Corp.; največjega Japonskega podjetja za maziva. ENEOS izdelki predstavljajo maziva najvišje kakovosti, ki je trenutno dostopna na trgu. Produkti temeljijo na napredni tehnologiji aditivov in baznih olj ter so rezultat skupnega inženiringa in raziskav vseh Japonskih proizvajalcev avtomobilov.  ENEOS maziva zagotavljajo izjemno zmogljivost, moč in zaščito, z široko možnostjo uporabe, ki vključuje dirkalne avtomobile, motorna kolesa in cestne avtomobile.

Motorna olja znamke ENEOS dosegajo in presegajo najvišje standarde avtomobilske industrije ter OEM standarde. ENEOS izdelki vključujejo motorna olja, ki omogočajo optimalno zaščito zmogljivosti in delovanja v izrednih razmerah velikih temperaturnih nihanj, kot tudi okoljsko prijazna motorna olja, ki omogočajo superioren prihranek goriva.

ENEOS izdelki ponujajo nadgradnjo konvencionalnih olj in zadovoljijo potrebe voznikov, ki iščejo izboljšano ekonomičnost porabe goriva.  Formulirani so z uporabo naprednih aditivov, ki čistijo, uravnavajo trenje, so antioksidativni ter preprečujejo in obenem ščitijo pred obrabo.

ENEOS je ponosen sponzor športov in športnih dogodkov NASCAR, Global Rallycross, Moto GP,  Super GT, ipd.

Euroton d.o.o. je edini uradni zastopnik in distributer Eneos blagovne znamke v Sloveniji!

 

_RosiV spletno trgovinoZadnje novice

$Name

Novo v poslovalnicah - CORTECO

$Name

Odobrena spletna stran družbe Continental: www.EUROTON.si

$Name

Linija izdelkov POWER OIL!

$Name

Električno kolo LifeS

$Name

Sailun zimske gume

Copyright 2019 Euroton - Vse pravice pridržane