Kontaktirajte nas
Continental logo

Continental 

Od svoje ustanovitve leta 1871 si Continental prizadeva za en cilj: prinašati varnost na ulice brez kompromisov za užitek v vožnji in udobje. Od prve pnevmatike s profilom na tekalni plasti na svetu do vizionarske pnevmatike eContact ter njihovih inovacij v avtomobilski varnosti – že prek 140 let stalno razvijajo in nadgrajujejo svoje znanje o mobilnosti, prevozih in procesih. Medtem ko to berete, več kot 240.000 zelo usposobljenih zaposlenih v 61 državah dela za ta cilj. 

 

 

Cene že od 32,04€ naprej
Nakup do 12 obrokov

POIŠČITE PRAVE GUME ZASE
predstavitev continental
 
_ikona1
Na 78% testov dobi Continental pnevmatika najvišjo oceno priporočljivosti 
_ikona2
Skoraj vsak tretji avtomobil v Evropi je od dobavi opremljen s pnevmatikami proizvajalca Continental
 

ContiSeal tehnologija


zaviranje

Najboljši po zavorni učinkovitosti

Radovednost jim daje največji zagon.

Continental razume ceste vsega sveta – in ve, kako na njih zavirati. Vsak dan vlagajo vso strast in izkušnje v razvoj njihovih inovacij. Z vsakim njihovim novim izdelkom, ki je proizveden le iz najkakovostnejših materialov, postavljajo nove standarde. Kako? V zasnovo vsake nove pnevmatike vložijo vse svoje znanje o njihovih dosedanjih inovacijah: njihove visokozmogljive pnevmatike jim nudijo globok vpogled v načine in možnosti doseganja večje varnosti tudi pri ostalih pnevmatikah za vsakdanjo rabo. Tehnologije, ki so jih uporabili pri pnevmatiki Conti.eContact™, bodo pripomogle, da bodo tudi običajni avtomobili v prihodnosti postali učinkovitejši. Princip rešitve ContiSeal™ je bil sprva le ideja na papirju, zdaj pa neustavljiv na cestah. To je le nekaj primerov, zakaj je Continental eden od najboljših po zavorni učinkovitosti. Razlog je preprost: nikdar ne nehajo raziskovati. 


Nemško inženirstvo

Učijo se iz preteklosti in zrejo v prihodnost.

Nemško inženirstvo in nemška natančnost sta legendarna. Continental, ki je izumil prvo pnevmatiko s profilom na tekalni plasti na svetu, želi dokazati svojo inovativnost z vsakim novim izdelkom. Središče njihovih inženirskih izkušenj je v nemškem Hannovru.
Raziskovalno središče z ogromno, svetovno znano testno dirkalno stezo Contidrom združuje znanje in izkušnje več kot 1000 prizadevnih znanstvenikov, inženirjev in projektantov v Evropi in ZDA. In vsak nov test, ki ga naredijo, ima en osnovni namen: poskrbeti, da bo vožnja še varnejša. Vse to seveda po najvišjih nemških standardih - že več kot 140 let.

 

nemsko inženirstvonemsko inženirstvo 2
 


tovarniska oprematovarniska oprema 2

Tovarniška oprema

Zaupajte jim, kot jim zaupajo strokovnjaki.

Najvišja kakovost že od samega začetka.

Avtomobilski proizvajalci uporabljajo le prvovrstne pnevmatike, ki izpolnjujejo najstrožje standarde kakovosti. Pri Continentalu poskrbijo, da njihove pnevmatike izpolnjujejo vse te standarde: od največje hitrosti do zaviranja na mokrem in suhem, vodljivosti, udobja, hrupnosti in števila prevoženih kilometrov. Njihovi inženirji opravijo več kot 100 različnih testov, da poskrbijo za popolno ujemanje pnevmatike za tovarniško vgradnjo z vozilom, na katerega bo vgrajena – pa naj gre za športni avtomobil ali gospodarsko vozilo. Posledično je Continental eden od vodilnih dobaviteljev tovarniške opreme za avtomobilske proizvajalce po vsem svetu: skoraj vsako tretje vozilo v Evropi tovarno zapusti s pnevmatikami proizvajalca Continental. To pomeni, da so v Evropi prva izbira proizvajalcev, na kar so izjemno ponosni.

Če Continentalu zaupajo vodilni avtomobilski proizvajalci, jim lahko tudi vi.


Preizkušeno za vašo varnost

Postavljajo standarde.

Preden gre katerakoli od Continentalovih inovacij v proizvodnjo, jo intenzivno testirajo. Uveljavljene in nove metode testiranj jamčijo, da bodo izdelki primerni za vsakdanjo rabo. Continental uporablja in razvija čedalje naprednejše merilne tehnologije za testiranje, da lahko kupcem ponudi preverjene in izpopolnjene izdelke.

Testirajo za vašo varnost – po vsem svetu.

Skozi vse leto vsakič znova dokazujejo, da njihova testiranja pnevmatik nimajo mej. Testiranja potekajo na njihovih testnih lokacijah v ZDA, na Novi Zelandiji in Švedskem, v Španiji in nenazadnje na njihovi"hišni" dirkalni stezi blizu Hannovra: na Contidromu, ki je tudi zelo priljubljena steza neodvisnih strokovnjakov.

Čisto vse njihove zimske in letne pnevmatike z vsega sveta so preizkušene v različnih vremenskih razmerah in na različnih voznih podlagah. Seveda vse to poteka po najsodobnejših metodah testiranja in z najsodobnejšimi merilnimi tehnologijami.

 

značka varnost
 

testiranjetestiranje

Testiranje

Vsako leto preizkusijo 140 tisoč pnevmatik na skupaj 200 milijonih kilometrov. Mednarodna ekipa poklicnih testnih voznikov opravi več kot 67 tisoč testov in 500-krat obkroži svet, preden je neka inovacija odobrena. Na ta način Continental poskrbi, da vedno ponuja le najvarnejše, najudobnejše in najzanesljivejše rešitve za vožnjo.

Prvi povsem avtomatiziran sistem za testiranje pnevmatik, ki ga je pripravil Continental.

Noč in dan, 365 dni na leto: s sistemom AIBA (Automated Indoor Braking Analyzer oziroma avtomatiziran dvoranski analizator zaviranja) Continental testiranje pnevmatik dviguje na povsem novo raven. V povsem avtomatiziranem procesu v dvorani Contidrom testno vozilo brez voznika večkrat zapored pospeši do hitrosti do 120 km/h in nato zavira na izmenljivih, hidravlično napajanih cestnih podlagah s standardiziranimi zavornimi ploščicami. Teste je mogoče izvajati vse leto na mokri in suhi podlagi ter na ločeni poledeneli ploskvi. Medtem ko testiranje poteka ne glede na vreme, Continental lahko ponudi najnatančnejši postopek testiranja zaviranja na svetu in izboljša ponovljivost za 70 %. Zato ste lahko prepričani, da vam bodo vaše pnevmatike nudile odlično zavorno učinkovitost v prav vsakem vremenu.

Copyright 2020 Euroton - Vse pravice pridržane